kezdő oldal

 

Drótüveg előtető

Drótüveg korlát

Drótüveg tető

Drótüveg alkalmazhatósága

 

fehér drótüveg

katedrál drótüveg

grízes drótüveg

bronz drótüveg

 

 

 

 

katedrál drótüveg

grízes drótüveg

katedrál drótüveg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A drótüveget hol hogyan használjuk

A drótüveg használata sokoldalú mivel a biztonsági üvegként is használható. A drótüvegből készíthetünk pl. előtetőt, korlátüveget. Régen magyarországon készült zöld drótüveg, kék drótüveg, pink drótüveg. Ezekre a megoldás szín stabil dekor fólia a fehér drótüveg sima felületére. Eletető üvegtető méretezésénél figyelembe kell venni, a statikai terhelhetőséget a szerkezetnél és a drótüveg méretezésénél. A drótüveg a hóterhelést elbírja 80 cm-él ne legyenek nagyobbak a csíkok szélessége. 20 -30 nm-es üvegtetőnél figyelembe kell venni az uralkodó széljárás által okozott rugalmas alakváltozást a drótüveg csíkok ne legyenek 150 - 160 cm -nél hosszabbak.

A drótüveg szerelésénél ajánlott rugalmas alátét szalag használata. A drótüveg beépítésénél ne használjunk gittet vasgittet. A drótüveg tartószerkezete és a drótüveg mellet körben az éleinél hagyni kell legalább 5 mm-ert. A drótüveg előtetőt, üvegtetőt időszakosan takarítani kell, hogy a portól ne mattuljon le a felülete. A drótüveg sima felületével kerüljön fölfelé beépítésre. A drótüveg beépítésénél ne használjunk nem UV álló színtelen, vagy fehér szilikont drótüveg beépítésnél ami 5-7 évet bír csak ki biztonsággal.

Float drótüveg alkalmazása

A float drótüveg dekoratív. A float drótüveg 30 percig bírja a tüzet a lángterhelést, és ebben az esetben tűzálló ragasztót alkalmazunk a float drótüveg beépítésénél, és az alkalmazott többi segédanyagnak is minősítettnek kell lennie. A float drótüveg, fehér színben kerül gyártásra. A float drótüveg csak uniós bizonyítványokkal rendelkezik magyar műbizonylata nincs, melyet magyar biztosítók, és a katasztrófa védelem elfogad.

 DRÓTÜVEG (huzalhálós üveg) árak          
Milyen szinü drótüveg Drótüveg vágott ár / nm Drótüveg fába építve / nm Drótüveg vaskeretbe építve / nm
 fehér drótüveg 10870 14535 17440
 sárga drótüveg 12800 17365 19660
 bronz drótüveg 13500 18760 20440
Teljesen sík float drótüveg ára, ami 30 percig tüzgátló
 float drótüveg  35000 47850
51300

A drótüveg árak tájékoztató jellegűek, kérjen naprakész ajánlatot