kezdő oldal

Hangszigetelő oldal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A háromrétegű hangszigetelő üveg középső üvegéhez használjuk a speciális lamináló fóliával laminált különböző vastagságú üvegek a fokozott hangszigetelést lehessen mérni. A háromrétegű hangszigetelő üveg hőszigetelése is alkalmazható az épület hőtérképénél, azért a hőszigetelő üveggel készült kép jobb lesz.

A háromrétegű hangszgetelő üveg SF gázzal töltve a távtartók között. Az SF gáz rontja a hang rezgések továbbítását, úgy, hogy mivel nehéz a gáz sokkal több energia kell a hang továbbításához, és így nő a csillapítása. A háromrétegű hangszigetelő üveg külső üvegéhez reflexiós üveg választása a megfelelő reflexiós réteggel. A három rétegű hangszigetelő üveg alsó üvege laminált üveg kell, hogy legyen a biztonsági előirásoknak megfelelően az üvegtető üvegezésénél.

A háromrétegű hangszigetelő üveg alsó üvege részlegesen járható üvegtetőknél, statikailag méretezett, hogy az alsó üvege a felső üveg sérülése esetén is elbírja egy ember súlyát. A felső üveg a háromrétegű hangszigetelő üvegeknél edzett biztonsági üveg kell, hogy legyen, amin elvileg nyugodtan lehet sétálni, de azért hasznosabb ha az alátámasztáshoz minnél közelebb tesszük.