kezdő oldal

Biztonsági hangszigetelő üveg
Hajlított hangszigetelő üveg
Háromrétegű hangszigetelő üveg
Reflexiós hangszigetelő üveg
Sf gáztöltésű hangszigetelő üveg
Strukturális hangszigetelő üveg
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hangszigetelő üveget nagy utcai forgalmat bonyolító utak mentén használjunk az épületeknél. A hangszigetelő üvegek 40 db, vagy ennél fokozottabb hangszigetelést biztosítanak az alkalmazóknak. A hanszigetelő üveghez használhatunk speciális fóliával laminált üveget. A hangszigetelő üvegek SF gáztöltéssel kerülnek használatba.

A hangszigetelő üvegek zajcsillapításának mértékét decibelben tudjuk lemérni, és zaj mértéke is db-ben van megadva és ebből azonnal ki tudjuk számítani, hogy mekkora zajcsillapításra van szükségünk. A hangszigetelő üveg olyan szerkezetbe legyen beépítve ami szintén gátólja a zaj terjedését. A hangszigetelő üvegek hőszigetelése, is megfelelő, csak a hangolás optimalizálása a hangszigetelésen van. A hangszigetelő üveg egy nagy forgalmú zajos utcában biztosítja a zaj mentes pihenést.

A zajos üzem csarnokoban irodák hang szigetelésénél használhatjuk a hangszigetelő üveget, hogy a zajos üzemcsarnokban, is van egy hely aholcsönd van, és nyugodtan lehet dolgozni tárgyalni, külső zavaró tényezők nélkül. A hangszigetelő üveg külső üvege lehet reflexiós üveg. A hangszigetelő üveg készülhet anyagában színezett üvegből. Fokozott hangszigetelést érhetünk el három, vagy négy rétegű üvegből. Minnél több rétegű az üveg annál jobb a hangszigetelés. A hangszigetelő üvegben a speciális fóliával laminált üvegben a fólia a rezgés csillapításért felel.