kezdő oldal

Biztonsági hangszigetelő üveg
Hajlított hangszigetelő üveg
Háromrétegű hangszigetelő üveg
Strukturális hangszigetelő üveg
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hangszigetelő üveget nagy utcai forgalmat bonyolító utak mentén használjunk az épületeknél. A hangszigetelő üvegek 40 Db, vagy ennél fokozottabb hangszigetelést biztosítanak. A hanszigetelő üveghez használhatunk speciális fóliával laminált üveget. A hangszigetelő üvegek SF gáztöltéssel kerülnek használatba.

A hangszigetelő üvegek zajcsillapítása decibelben van megadva. A hangszigetelő üveg olyan szerkezetbe legyen beépítve ami szintén gátólja a zaj terjedését. A hangszigetelő üvegek hőszigetelése, is megfelelő, csak a hangolás optimalizálása a hangszigetelésen van. A hangszigetelő üveg egy nagy forgalmú zajos utcában biztosítja a zaj mentes pihenést.

A zajos üzem csarnokoban irodák hang szigetelésénél használhatjuk a hangszigetelő üveget. A hangszigetelő üveg külső üvege lehet reflexiós üveg. A hangszigetelő üveg készülhet anyagában színezett üvegből. Fokozott hangszigetelést érhetünk el három, vagy négy rétegű üvegből. Minnél több rétegű az üveg annál jobb a hangszigetelés. A hangszigetelő üvegben a speciális fóliával laminált üvegben a fólia a rezgés csillapításért felel.