kezdő oldal

Hőszigetelő üveg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biztonsági hőszigetelő üvegek készítéséhez "A", vagy "B" kategóriás biztonsági üveg használatával készülnek. A biztonsági hőszigetelő üvegekről MABISZ műbizonylatot csatolunk a számlához, mely csak a számlával együtt használható. A biztonsági hőszigetelő üvegek alkalmasak vasrács kiváltására. A biztonsági üveg használatával készült hőszigetelő üvegek beépítése a tartó szerkezetekbe. A biztonsági üvegek teherbírása ellenállása különböző.

A biztonsági hőszigetelő üvegek azokon a helyeken használatosak ahol fontos a fokozott biztonság és a vasrács rontaná az összképet, és felhívná azok figyelmét akik kincsvadászok. A biztonsági hőszigetelő üvegek kiválasztásánál figyelembe kell venni az elvárt betörés gátlás akadályozás mértékét és idejét, a beépítés helyét ami azt jelenti, hogy függőlegesen falba fej fölé vízszintesen.

A biztonsági üveg készítéséhez használhatunk reflexiós üveget. A biztonsági hőszigetelő üveget használhatjuk 3-rétegű hőszigetelő üveg készítésére. A biztonsági hőszigetelő üveg szerepe az értékeink védelmében. A biztonsági hőszigetelő üveg mennyi időre lassítja, vagy állítja meg a betörőt. A biztonsági hőszigetelő üveg megvédi az ott tartózkodókat a sérüléstől, az anyagi javak védelme, hogy a biztonsági szolgálat a rendőrség megérkezéséig, a riasztó rendszerrel kombinálva.