kezdő oldal

Biztonsági hőszigetelő üveg

Golyóálló hőszigetelő üveg

Hajlított hőszigetelő üveg

Háromrétegű hőszigetelő üveg

Reflexiós hőszigetelő üveg

Strukturális hőszigetelő üveg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hőszigetelő üveg készítése argon gáz töltéssel. LOWE üveg használata hőszigetelő üveg készítéséhez. A hőszigetelő üveget használhatjuk normál float üveg kiváltására, fa nyílászáróban csak a falcot kell átalakítani az üveg fogadására. Hőszigetelő üveg vastagságát a felhasznált üveg és a távtartó vastagsága határozza meg.

A hőszigetelő üveg az épületeknél minimálisra csökkenti a hőveszteséget. A hőszigetelő üveg készülhet két, vagy három rétegűként. A hőszigetelő üveg készítésénél mindig figyelembe vesszük, hogy használni kívánt hőszigetelő üveg milyen követelményeknek kell, hogy megfeleljen, és az üveg ebből mire képes. A biztonsági hőszigetelő üveg nemcsak a hővel kapcsolatos követelményeknek tesz eleget, hanem a biztonsági követelménynek ami elő van írva, és erről minőségi tanusítványt adunk és a MABISZ minősítést is csatoljuk.

A hőszigetelő üveg készülhet edzett üvegekből. A hőszigetelő üveghez használhatunk anyagában színezett üveget, vagy reflexiós üveget. A hőszigetelő üveg távtartói között használjunk argon gáztöltést. A hőszigetelő üveg önmagában nem fejti ki a hatását, csak ha az alkalmazott keret is hőhíd mentes. A hőszigetelő üveg oldalának állására figyeni kell a beépítésnél, mert nem mindegy, hogy melyik üveg van befelé.