kezdő oldal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopolit üvegről részletesen

A régi magyar kopolit üveg szélessége 250 mm az uniós szabvány szerinti kopolit üveg szélessége 262 mm így nem lehet egy az egyben cserélni. Régen a kopolit üveg beépítésénél gittet használtak, mely kikeményedés után bonthatatlan, a kopolit üvegnél. A kopolit üveg beépíthető egy rétegben, vagy egymással szembefordítva két rétegben. A kopolit üveg zárásához használjunk fekete neutrális szilikont mely jól bírja az UV sugárzást.

A kopolit üveg sérülése esetén a szilikonnal ragasztott üveg könnyen szétbontható, javítható. A rugalmas ágyba épített kopolit üveg jól bírja a fizikai behatásokat. A kopolit üvegezésnél az egymással szembe fordított kopolit üveggel a hőszigetelő üveghez hasonló hatást érhetünk el. A kopolit üveget ne építsük be vízszintesen, mivel az üveg súlya ránehezedik a többire. A kopolit üveg beépítése függőleges állású elemekkel. A kopolit üvegek alá gumilapot használjunk a beépítésnél, hogy elkerüljük az üveg fém találkozást. A kopolit üveghez a beépítéshez a fogadó acél szerkezetet is elkészítjük. A kopolit üveget lépcsőházaknál, üzemcsarnokoknál alkalmazzuk. A kopolit üveg lezárásához ne használjunk transparens szilikont, mivel hiába UV álló a napfénytől 5-6 év alatt elkezd bomlani, elsárgul, elveszti a szilárdságát tapadó képességét. A kopolit üveg alakjából adódóan jó a zajcsillapítása, akár egy rétegben akár dupla sorosan építjük be a kopolit üveget. A kopolit üveg gyártótól függő, mivel a feszültség mentesítésen spórolhatnak nagyon sokat a gyártás gyorsításával. A kopolit üveg gyári méreteinek hossza 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, mm, ha ettől más méretre van szükség akkor a hosszát le tudjuk szabni több kevesebb sikerrel, mert ha maradék feszültség van a kopolit üvegben akkor szabadon választottan hasad bármerre az üvegvágótól. A kopolit üveg egy rétegű szerelés esetén sem enged belátást. A kopolit üveg duplasorosan jól kivitelezve hőszigetelő üvegként viselkedik. Igény esetén a kopolit üveg reflexióssá tehető a belső oldalára kasírozott reflexiós fóliával.

Kopolit üveg árak

KOPOLIT ÜVEGEZÉS

Kopolit üveg vágás nélkül Kopolit üveg méretre vágva Kopolit üveg beépítve
Kopolit üveg ára
12900 17440 26160

A kopolit üveg árak tájékoztató jellegűek, kérjen a kopolit üvegezési munkáira részletes ajánlatot. A kopolit üveg árak az ÁFÁT nem tartalmazzák.