kezdő oldal

Üvegbútor oldal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üvegszekrény készítése az elképzelések alapján. Az üvegszekrény nem átlátható mint a vitrin aminek mind a négy oldala üveg. Az üvegszekrény hátoldala tükörből készítve növeli a szekrény mélységének érzetét. Az üvegszekrény hátoldala és esetleg a két oldala is készülhet más anyagból.

A polcok és az ajtók midenképpen üvegből készülnek. Az üvegszekrény készítése egyedi elképzelés alapján. Az üvegszekrény ajtaját ajánlott edzett üvegből készíteni. Az üvegszekrény ajtaja készülhet biztonsági zárral, hogy az illetéktelenek ne férjenek hozzá az üvegszekrényben kiállított tárgyakhoz. Az üvegszekrény alkalmas ékszerek kiseb értékes tárgyak bemutatására.

Az üvegszekrény vázszerkezetének készítése fából. Az üvegszekrény készítése alumínium szerkezettel. Az üvegszekrény készítése acél vázszerkezettel lemez borítással. Az üvegszekrényben kiállított tárgyak nehezek abban az esetben készítjük a polcokat edzett üvegből. Amennyiben egyedi hatást szeretnénk elérni az üvegszekrényben kiállított tárgyaknál abban az estben készítjük anyagában színezett üveből a polcokat.