kezdő oldal

Üvegbútor oldal

Üvegvitrin 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üvegvitrin 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az üvegvitrin egy körbe járható, és átlátható üvegszekrény, aminek minden oldala üveg és kiállíthatjuk benne azokat a tárgyakat amiket szeretnénk, ha az érdeklődők tüzetesen megnézhetnek felügyelet nélkül, de nem fogdossák össze és nem ejtik le. Az üvegvitrin alja és teteje készülhet más anyagból, mint az üveg.

Az üvegvitrin készítése lehet síküvegből, edzett üvegből, hajlított üvegből. Az üvegvitrin készülhet egy, vagy kétajtós változattal. Az üvegvitrin két szembeni oldalának nyithatóságával könnyű berendezni, és kivenni tárgyakat anélkül, hogy az elrendezést összekutyúlnák.

Az üvegvitrin, ha téglalap alakú abban az esetben két kétszárnyas ajtóval szereljük fel. Az üvegvitrin üvegéhez, ha a kiállított tárgyak érzékenyek a színeltolódásra abban az esetben a vitrin üvegének használjunk Opti wite üveget. Az üvegvitrin ajtajait, hogy jól bírják a nyitást, csukást készítsük edzett üvegből, ha a tőbbi csak normál float üvegből készül. Az üvegvitrin polcait készíthetjük laminált tükörből, hogy láthassuk a tárgy alját is a kivétel nélkül.